umcs Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam! Czy w tym chińskim telefonie da się zainstalować Cyanogenmod? Nigdzie nie znalazłem żadnej informacji. Na forum XDG coś było ale o innych modelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Jeżeli nie zalałeś, to nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bemolx Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Jesli czujesz sie na silach, mozesz sobie napisac/zrobic sam CMa Tutaj masz instrukcje, jak zaczac: https://wiki.cyanogenmod.org/w/Doc:_porting_intro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Tam masz MediaTek 6582? Sprawdź CPU-Z. Jeżeli tak można by było spróbować przeportowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 umcs Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Nie mogłem odpisać do tego czasu... Procesor to MediaTek MT6735P Jednak to nie dla mnie chyba. Sknociłem już coś przy instalacji TWRP do Xposed. EDIT: Już wszystko ładnie działa na CM 12.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iscario Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Tu masz cos : http://www.needrom.com/download/cyanogenmod-12-1-x64/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
umcs
Witam!
Czy w tym chińskim telefonie da się zainstalować Cyanogenmod? Nigdzie nie znalazłem żadnej informacji. Na forum XDG coś było ale o innych modelach.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi