GrzechU Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam. Mam takie pytanie, kolega ma HTC Desire 320 i chciałby cyanogenmoda. Są filmiki na yt że niby jest na ten model telefonu ale ja nie mogę znaleźć. Wie ktoś coś może o takowym cyanogenmodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 NeoCM Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Tak myślałem. Ogółem HTC nie jest zbytnio wspierane. Widać to po nowszych telefonach. Support głównie kończy się na root i CWM/ TWRP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 A możesz podać ten filmik? Bym się nie zdziwił jakby coś było na ten temat na forum modaco.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzechU Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Hmm nie dałem nawiasów w tytule? Ale mniejsza o to, przepraszam. 16 godzin temu, NeoCM napisał: A możesz podać ten filmik? Tz no popatrzyłem 2x na ten filmik na yt to może to jednak nie być HTC Desire 320 Więc niema takiej możliwości żeby wgrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzechU Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 ehe ok to dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
GrzechU
Witam.
Mam takie pytanie, kolega ma HTC Desire 320 i chciałby cyanogenmoda. Są filmiki na yt że niby jest na ten model telefonu ale ja nie mogę znaleźć.
Wie ktoś coś może o takowym cyanogenmodzie?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi