Gość lukjan32 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 mam galaxy gt-i9300, z cm11, mam play. nie dawno przełączyłem na sztywno na play, ale w różnych częściach pokoju, mi się przełącza na inne sieci. czy tak ma być na sztywno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Sprawdź jeszcze raz czy masz włączone na sztywno. Jeśli masz,a nadal Ci się przełącza to wyłącz roaming. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Mam na sztywno. Jak się wyłącza roaming? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Albo to znajdziesz w sekcji "Sieci komórkowe" albo w "Więcej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Mam wyłączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 No to już moje kompetencje się kończą Poczekaj na kogoś mądrzejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Wiesz co, play korzysta z zasiegu tmobile czy Orange i wydaje mi się że chocbys dał na sztywno to nadal będzie się zmieniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 No korzysta. Napisałem do play. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 A czemu jest to problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Żaden problem, ale tak nie powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 A kto Ci tak powiedział, że nie powinno być? Wiesz, że Play korzysta z pasm z innych sieci? Jeżeli to wyłączysz, to będziesz tracił zasięg w tym internet. Więc roaming MUSI być włączony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Z netu korzystam z wifi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 No to w czym tak naprawdę widzisz problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 W niczym, ale tak nie powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Wnioskuję z dyskusji w tym temacie, że tak to działa i nic z tym nie zrobisz. Możesz sobie dać spokój, bo nic nie osiągniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 aha, dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Jeśli piszesz ze tak nie powinno być, to jesteś w błędzie. Coraz więcej sieci zawiera porozumienie co do korzystania z ich pasm. Nie tracisz więcej pieniędzy gdy dzwonisz czy piszesz, jeśli masz inny '' zasięg '' jest to ułatwienie życia klientom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Wiem, czekam na odpowiedz od play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość lukjan32
mam galaxy gt-i9300, z cm11, mam play. nie dawno przełączyłem na sztywno na play, ale w różnych częściach pokoju, mi się przełącza na inne sieci. czy tak ma być na sztywno?
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi