kolo48 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 witam sa jakies sposoby na zjdecie sim locka telefon zakuoiony w orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzechU Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Pewnie że są. Najlepszym sposobem jaki znam to wgranie sobie oryginalnego softu bez brandu operatora (simlocka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kolo48 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 a jakies programy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzechU Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Inaczej to ja nie umiem ewentualnie do serwisu żeby Ci zdjęli może i są jakieś inne sposoby ale ja inaczej nie wiem. Takowych programów chyba niema. Znalazłem inne sposoby ale to i tak będziesz musiał mieć chociaż Roota. Ale to więcej kombinacji niż z zainstalowaniem systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 jak skończy sie umowa idea wasza sama ściąga simlocka nieodpłatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzechU Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Ooo... dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kolo48 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 w orange powiedzial 70 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Simlock a rom bez brandu nie mają tutaj nic do siebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 4 godziny temu, kolo48 napisał: w orange powiedzial 70 zl nowe taktyki, bo ja zawsze za free miałem po umowie ABONAMENTOWEJ, nie wiem jak mixy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kolo48
witam
sa jakies sposoby na zjdecie sim locka telefon zakuoiony w orange
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi