TheUltiPL Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam, piszę ponownie ten sam temat dlatego że tamten został zamknięty bo sie pomyliłem że mi działa a jednak niedziała A więc tak, gdy próbuje zainstalować aplikacje aplikacja pobiera się do końca ale potem pobiera sie odnowa i wywala błąd 963. Próbowałem już: -reinstall całego romu -ustawienia fabryczne -instalowanie gappsów z waszej strony (reinstall całego romu i potem install gappsy) Błagam szybką odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Czy szukałeś może innego romu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Nie, chciałbym lepiej cm 12.1 bo mi się podoba Może jest jakiś fix na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Mam to samo, wiele apek nie moge pobrać... Nie zainteresowała by ciebie alternatywa GP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Co to znaczy "GP"? Godzinę temu, King_Stone_69 napisał: Mam to samo, wiele apek nie moge pobrać... Nie zainteresowała by ciebie alternatywa GP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Google Play ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 A nie, dobra niechce xd wole google play, szukam dalej odpowiedzi może neocm zna ale żeby tu byłł c; Odpowie ktoś? Ludzie no szybko, zamierzam zainstalować virginity v14 Dobra, zainstalowałem virginity v14 i działa. Temat zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Pobierz Aptoide, 1 Mobile Market lub coś innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheUltiPL
Witam, piszę ponownie ten sam temat dlatego że tamten został zamknięty bo sie pomyliłem że mi działa a jednak niedziała
A więc tak, gdy próbuje zainstalować aplikacje aplikacja pobiera się do końca ale potem pobiera sie odnowa i wywala błąd 963.
Próbowałem już:
-reinstall całego romu
-ustawienia fabryczne
-instalowanie gappsów z waszej strony (reinstall całego romu i potem install gappsy)
Błagam szybką odpowiedź!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi