TheUltiPL Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witam, tak jak w temacie. Mam system CM 12.1 z novafusion. Gdy próbuje połączyć sie z siecią pisze cały czas Zapisano. A gdy rozkazuje mu sie połączyć on mnie niesłucha Mogę połączyć się z siecią tylko jak zapomne sieć i wpisze od nowa hasło. Stawiam naj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tylko HipHop Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Dziwne spróbuj Wipe zrobić. Ja mam cm12.1 z novafusion i mi wszystko śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 ok, działa reinstall romu pomógł;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheUltiPL
Witam, tak jak w temacie. Mam system CM 12.1 z novafusion. Gdy próbuje połączyć sie z siecią pisze cały czas Zapisano. A gdy rozkazuje mu sie połączyć on mnie niesłucha Mogę połączyć się z siecią tylko jak zapomne sieć i wpisze od nowa hasło.
Stawiam naj!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi