patryk9889 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witam wszystkich Mam problem otóż mam na laptopie system Windows 10 podłączając tablet wyskakuje komunikat urządzenie nierozpoznane mam zainstalowane samsung kies i sterowniki ale bez efektów a chce zrootować a następnie wgrać CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony i przeniesiony do odpowiedniego działu zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Czy wyłączyłes wymaszanie podpisu sterowników a następnie ręczna instalacja sterowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patryk9889 Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Nie a w jaki sposób to zrobić byłbym wdzięczny jeżeli opisane było by to krok po kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jak wyłączyć: -Wchodzimy w Uruchom -Wpisujemy komendę shutdown.exe /r /o /f /t 00 -System uruchomi się ponownie -Wybierz opcję Rozwiąż problemy -Następnie Opcje zaawansowane -Następnie Ustawienia uruchamiania -Kliknij Uruchom ponowie -System uruchomi się ponownie do „Ustawienia uruchamiania" -Wybieramy opcję Wyłącz wymuszanie podpisów sterowników poprzez naciśniecie klawisza 7 - Komputer uruchomi się ponownie i możemy już instalować sterowniki które nie mają podpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patryk9889 Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Muszę odinstalować samsung kies i dotychczasowe sterowniki? Wyskakuje nie rozpoznano urządzania rządanie deskryptora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Odinstaluj i zainstaluj na nowo Wchodząc w menadżer urządzeń i tam klikając aktualizuj bądź zainstaluj sterownik, wybierz z komputera sterownik który wcześniej pobrałes z internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patryk9889 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zrobiłem to już kilka razy i nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
patryk9889
Witam wszystkich
Mam problem otóż mam na laptopie system Windows 10 podłączając tablet wyskakuje komunikat urządzenie nierozpoznane mam zainstalowane samsung kies i sterowniki ale bez efektów a chce zrootować a następnie wgrać CM
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi