Jakub Góra Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Mam problem z lg g2 mini gdy instalowałem twrp recovery pokazał mi się błąd Error: Boot certifykation verify [880]------------------------------------------- [880] [880] Secure Booting Error [880] Cause: Boot certifykation verify [880] [880]------------------------------------------- Pokazuję się logo LG i telefon wygasa... nw co robić bo niemoge go uruchomić i nic zrobic pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 extremerogo Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Mozesz wejsc w download mode? Jak nie, podlacz wylaczony telefon pod usb i wejdz w menadzer urzadzen i sprawdz czy jest jakis wykrzyknik, lub czy jest "QHUSB_BULK" lub cos podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fussil Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mam ten sam błąd. Aby uruchomić telefon wystarczy wyjac baterie, włożyć i działa. Ale problem się dalej nie rozwiązuje bo za każdym razem wyskakuje ten error. U mnie download mode działa, jakieś pomysły ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Na nowo system trzeba postawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jakub Góra
Mam problem z lg g2 mini
gdy instalowałem twrp recovery
pokazał mi się błąd
Error: Boot certifykation verify
[880]-------------------------------------------
[880]
[880] Secure Booting Error
[880] Cause: Boot certifykation verify
[880]
[880]-------------------------------------------
Pokazuję się logo LG i telefon wygasa...
nw co robić bo niemoge go uruchomić i nic zrobic
pomocy
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi