Hunter410 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Witam Mam problem ze słuchawkami gdy wsadzam jack (chyba tak sie pisze) i puszcza muzyke to muzykę słychać z telefonu a nie w słuchawkach mój telefon to Samsung Galaxy Mini 2 GT-6500D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Za mało informacji. Mod , Jakie słuchawki , czy sprawdzałeś z innymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hunter410 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Sprawdzałem na dwóch parach słuchawek, jedne zwykłe drugie Sennheiser HD 201 i na obu to samo. Na czysty sofcie wgrany CM 10 z 20.07.2013 (unofficial) + gapps jb z 11.10.2012 signed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 A czy jest aktualizacja romu?? Jak tak to warto zainstalować bo może to problem z romem. Wysłano z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hunter410 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 w telefonie sprawdzałem czy jest aktualizacja i wyskakuje ze nie ma czy mam sprawdzić w internecie ?? aj ak by ktoś znalazł to nie poda mi linka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 W telefonie nie koniecznie może być. Szybciej znajdziesz na get.cm tylko musisz znać skrót nazwy swojego modelu. Wysłano z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hunter410 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 a jaki jest skrót od Galaxy mini 2 Gt-6500D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Wujek gugle poszedł na urlop? Na mgsm sprawdzisz alternatywną nazwę telefonu. Wysłano z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hunter410
Witam Mam problem ze słuchawkami gdy wsadzam jack (chyba tak sie pisze) i puszcza muzyke to muzykę słychać z telefonu a nie w słuchawkach mój telefon to Samsung Galaxy Mini 2 GT-6500D
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi