Wildrik Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Witam, dzisiaj chciałem instalować nowego CM 13, i odblokowywałem bootloadera, niby wszystko gra, ale nie wiem jak sprawdzić jak wpisuje kod to on znika po wpisaniu ostatniej cyfry, a jak jestem w download mode widać tylko standardowe napisy i user b59 Dobra już nie trzeba znajomy mi pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wildrik
Witam, dzisiaj chciałem instalować nowego CM 13, i odblokowywałem bootloadera, niby wszystko gra, ale nie wiem jak sprawdzić
jak wpisuje kod to on znika po wpisaniu ostatniej cyfry, a jak jestem w download mode widać tylko standardowe napisy i user b59
Dobra już nie trzeba znajomy mi pomógł
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi