See Root! Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Siemanko! Jak to jest z CM? Na tym forum czytałem coś, że CM jeszcze nie wyszło na LG L3, jeszcze w tym roku coś o tym pisało.Jak teraz jest? Bo chciałbym zainstalować ten genialny ROM Wyciapane z E400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 na xda znalazłem CM 10 - pewnie mało co działa ale możesz spróbować. : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2229798 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
See Root! Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Hej! Mi wystarczy CM9, byle był na L3. Siemanko! Wyciapane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 mówisz - masz. http://www.ninjaromeo.com/update-lg-optimus-l3-e400-ics-official-cm9-rom/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
See Root! Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 A jak ja pobrałem coś o nazwie cm-9-20130714-NIGHTLY-e400.zip to znaczy, że to na mój telefon, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Tak. Wysłano z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Witam :-)Ten CM, jeśli się nie mylę, to niestety ostatnia wersja na LG E400. I w dodatku Nightly, czyli najsłabsze, co może być. :----------------------------------··C0nvert-R······[LG E400]··--------------------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryoPL Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Odkop tematu z 2013 r A co do tematu: CM9 Nightly jest ostatnią oficjalną, jednak jest wystarczająca na codzienny użytek,Jest port CM10 ale tam nie działa nawet wifi. A autor znikł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Potwierdzam. Cały CM10 na L3 nie zasługuje nawet na określenie "beta". ---------------------------------··C0nvert-R······[LG E400]··--------------------------------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi