Gość lukjan32 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 mam galaxy s3 z cm 11. czy można włączyć, tak, aby tylko przy wysyłaniu i odbieraniu mmsa, automatyczne się włączał transfer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Tak, wystarczy mieć Hangouts (nie wiem czy to obsługuje, bo nie sprawdzałem) albo Textra, bądź inna apka o podobnej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 bez tych apków, nie można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 A jaki masz system? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 no, przecież pisze, cm 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 @lukjan32 od androida o ile dobrze pamiętam 4.1.2 (albo 4.0 nie pamiętam dokładnie) domyślnie przez system nie ma takiej możliwości, jedynie za pomocą apki typu textra itp, chyba ze są jakieś moduły do Xposed o których nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 aha, dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cain666 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Nie da się, ale wiesz, ściągnięcie paska powiadomień nie boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi