Dawkoo Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Witam. Za każdym razem gdy próbuję wgrać room wyskakuje mi błąd w odinie. Próbowałem już w kilku wersjach odina , kies zamknięty i komp zrestartowany po instalacji sterowników. Ściągnąłem już 3 romy i na żadnym nie idzie . Próbowałem wgrać recovery lecz też nie rusza. Gdy wgrywam z PIT to się jakby zacina i nic się nie robi. A na telefonie w trybie download pokazuje się informacja widoczna zna załączonym zdjęciu. Proszę bardzo o pomoc. Dzięki z góry. Edytowane 8 Marca 2016 przez Pawliniak Zdjęcia dodajemy jako załącznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Mitlex Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Te same błędy mialem w galaxy s3 gdy rozsypal się system. Jakimi wersjami ODINA wgrywasz? Jakie wersje stocka wgrywasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawkoo Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Dodam że nie pamiętam jakie oprogramowanie jest aktualnie wgrane ponieważ przestał się włączać jak podłączyłem go na noc pod usb do laptopa aby się naładował. Rano wstałem i tak zostało , teraz próbuję go postawić na nogi. Proszę pomóżcie .! Link do filmu jeszcze daję : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dawkoo
Witam.
Za każdym razem gdy próbuję wgrać room wyskakuje mi błąd w odinie.
Próbowałem już w kilku wersjach odina , kies zamknięty i komp zrestartowany po instalacji sterowników.
Ściągnąłem już 3 romy i na żadnym nie idzie .
Próbowałem wgrać recovery lecz też nie rusza.
Gdy wgrywam z PIT to się jakby zacina i nic się nie robi.
A na telefonie w trybie download pokazuje się informacja widoczna zna załączonym zdjęciu.
Proszę bardzo o pomoc.
Dzięki z góry.
Zdjęcia dodajemy jako załącznik.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi