Hoter Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Jest już custom rom z androidem 5.1.1 dla Luny ,ale jest to wersja jeszcze nie dokończona i jest to port z innego telefonu czyli są błędy i nie wszystko działa tak jak powinno. Ogólnie mówiąc system działa płynnie, bez jakichkolwiek spowolnień animacji. Przy baterii nie odczułem różnicy działa tak samo jak na stock. Aparat spisuje się dobrze choć jest problem z ostrością. , Błędy: Zła rozdzielczość na you tube (maksymalnie do 360p), Filmiki na Facebook mają dziwne paski po lewej, audio FX nie modyfikuje dźwięku, Aparat nie łapie ostrości. Plusy: System działa płynnie i jest to Android 5.1.1, większość aplikacji działa bez zarzutu. Custom rom (Android 5.1.1) i Gapps : http://forum.himax.co.id/thread-9698-1-1/cm12.1-lollipop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salo123 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 cześć, jest już jakaś możliwość naprawienia tych błędów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoter Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Nic mi nie wiadomo. Ale wiem tyle że już pracują nad tymi błędami. Jeśli ci nie pasują te błędy to nie instaluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi