Arianv8 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witam mam pytanie czy jest może jakiś ROM na mojego l3 bo nie moge znalesc Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Niestety zmartwię cie. Nie są prowadzone żadne prace (nawet te nieoficjalne) ze strony teamu Cyanogenmod. Widać że pojedynczy użytkownicy coś kombinują ale daleko im do słów "custom". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arianv8 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 A teraz ?? Znalazł by się jakiś ROOM na l3??Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Mineło 10 dni - nawet nie sprawdzając napiszę, nie. Patrzą sie na zagraniczne fora, to jest model niszowy, więc rozpoczęcie prac nie ma żadniego priorytetu. Myślę że w przeciągu najbliższego półrocza nic nie wyjdzie od CM.Wysłane z mojego HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arianv8 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Troszkę lipa a wiesz jak mogę zmienić wygląd systemu android ??Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Go luncher - nie wiem czy bezplatny ale wiem ze cieszy sie powodzeniem i ma mega duzo tematow.Wysłane z mojego HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Tak golaucher jest darmowy. Polecam zegar z HTC sens + motyw z HTC sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arianv8
Witam mam pytanie czy jest może jakiś ROM na mojego l3 bo nie moge znalesc
Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi