pawcio100193 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Witam, posiadam Galaxy S (i9000) z andkiem 4.1.2 z dodatkiem paranoid android ? Tapete moge dodac tylko w trybie poziomym - czyli to bez sensu ;/ Chce miec mozliwosc ustawiania tapety w trybie PIONOWYM.. Znalazłem, że rozwiazaniem moze byc GoLauncherEX - ale w opiniach ludzie pisza, że obecnie po instalacji tego programu siada cały fon ;/ Czy jest jakas alternatywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Cześć pawcio100193 obecnie sam korzystam z GoLauncheraEX i muszę powiedzieć że bez instalacji żadnych dodatków chodzi bezbłędnie na Galaxy Note. Jeżeli ten launcher naprawia problem warto go zainstalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawcio100193 Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Kurcze zainstalowałem.. Ale to cudo automatycznie zmienia mi wszystkie ikonki itd.. a tego nie chce ;/Ja chce tylko ustawic pionowo tapete.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Pozostaje instalacja innego romu. Innego rozwiązania nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawcio100193 Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 No to kurcze szkoda.. Bo tylko na orginalnym sofcie była mozliwosc ustawienia pionowej tapety ;/4.0.4 , 4.1.2 , 4.2.2 takiej mozliwosci nie maja ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pawcio100193
Witam, posiadam Galaxy S (i9000) z andkiem 4.1.2 z dodatkiem paranoid android ?
Tapete moge dodac tylko w trybie poziomym - czyli to bez sensu ;/
Chce miec mozliwosc ustawiania tapety w trybie PIONOWYM..
Znalazłem, że rozwiazaniem moze byc GoLauncherEX - ale w opiniach ludzie pisza, że obecnie po instalacji tego programu siada cały fon ;/
Czy jest jakas alternatywa?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi