Wisla Kalinowe Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam , odrazu mówie jestem zmęczony już tym wgrywaniem CM bo co chwile mam jakies errory Udostępniam tu jeden niżej bo nie wiem co mam zrobic ! Testowałem 3 CM mody i przy każdym z nich to samo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 a wpierw wyczyściłeś partycje z starego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wisla Kalinowe Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 @Provectus Tak lecz tym razem wyswietlił mi się inny błąd , Mount:failed to mount /dev/block/mmcblk0pc at / system : device or resource busy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Temat niezgodny z regulaminem. Proszę o podanie modelu telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 weź postaw stock z TWRP i wsio, nie wiem po grzyba wrzuciłes tam CWM, przeciez to padaka obecnie a ponadto zły rom, masz I9700 a chcesz wgrac i9000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wisla Kalinowe Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Moglibyście mi podać tutorial do tego TWRP ? I zlinkować stabilne na moją wersje CM 12.1 i CM 11 ? Z Gappsami bym był bardzo wdzięczny Samsung Galaxy S Advance GT-i9070 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 szukajka po to jest by szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wisla Kalinowe
Witam , odrazu mówie jestem zmęczony już tym wgrywaniem CM bo co chwile mam jakies errory
Udostępniam tu jeden niżej bo nie wiem co mam zrobic !
Testowałem 3 CM mody i przy każdym z nich to samo !
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi