kamil2114 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Instalował ktoś? http://www.ibtimes.co.uk/update-htc-one-m7-android-6-0-marshmallow-using-unofficial-cyanogenmod-13-rom-1527771 Bo Mi osobicie nie działa według tej instrukcji ani innych podobnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Spróbuj wykonać najpierw ten poradnik z instalacją starszej wersji. Następnie zainstaluj spróbuj zainstalować tamtą wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 @kamil2114 jakim masz problem kolego dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil2114 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Gdy chcę zainstalować już w TRW nie uruchamia się instalka tylko wyskakują błędy. Mam S-ON i robię tak jak w instrukcji ale dalej nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil2114 Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Już wszystko działa, doszedłem do tego, wystarczyło zaktualizować TRWP do najnowszej wersji. Dziękuje za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kamil2114
Instalował ktoś? http://www.ibtimes.co.uk/update-htc-one-m7-android-6-0-marshmallow-using-unofficial-cyanogenmod-13-rom-1527771
Bo Mi osobicie nie działa według tej instrukcji ani innych podobnych
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi