Pawliniak Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 WitamMam problem z jakością wifi. Posiadam internet 20Mb/s i nawet blisko router'a tablet na speedtest pokazuje max 1Mb/s. Czym to może byś spowodowane? Czy da radę to rozwiązać?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Zrob reset taba i routera Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Restart oraz aktualizacja softu nie pomogła Wydaje mi się że to nie jest normalne i może jakaś zmiana sterowników by pomogła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Pewnie wina routera spróbuj na innym na przykład u kolegi Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Routera? Na note mam pełną prędkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Nieszkodzi sprawdz na innym Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Router czasem nie przydziela prędkosci po MAC'u (nic w tych ustawieniach) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Nic z tego na innym to samo. Z tego co czytałem to nie tylko ja mam z tym problem tylko nikt nie może znaleźć rozwiązania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 1MB/s oznacza ze tab korzysta z transmisji b w routerze. To oznacza max przepustowość 11Mb/s (~1MB/s). Wystarczy w routerze ustawić by transmisja była jedynie na g lub (bo nie wiem czy dostępne) g i n. U mnie w TP-linku musiałem tak zrobić. Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Pawliniak
Witam
Mam problem z jakością wifi. Posiadam internet 20Mb/s i nawet blisko router'a tablet na speedtest pokazuje max 1Mb/s. Czym to może byś spowodowane? Czy da radę to rozwiązać?
Pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi