LFrenzy Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Witam wszystkich Zapraszam was do pobrania mojej gry zamieszczonej w google play. Gra jest w stu procentach za darmo. Celem gry jest znalezienie dwóch przeciwieństw na podstawie zamieszczonych obrazków. Na początek stworzonych zostało około 90 zagadek. Planowane są oczywiście kolejne. Gra umieszczona niedawno w sklepie google (2016-02-02). Jest to moja pierwsza gierka. Mam nadzieję, że się wam spodoba. Mam tylko prośbę. jeśli coś dziwnie działa lub są jakieś błędy proszę o info. Jeśli uważacie, że warto by było coś dodać/usunąć/zmienić chętnie wysłucham waszego zdania. Link do google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.LFrenzy.przeciwienstwa Screeny z gry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokko Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Wydaje się być spoko, fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi