MALWINCIA1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Witam! Jak wgrać nowy android na telefon lenovo a3600. Mam pełno chińskiego badziewia i chciałabym go przeprogramować ale nie wiem jak. Pomoże ktoś???? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cogito13 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Na początek musisz pobrać nowy soft (odpowiedni do Twojego tel.) i zainstalować na komputerze program flashtols. z informacji jakie tu są nie wiadomo jaki masz android (wersja) ? czy masz tel.zrotowany i z jakiej sieci (operator) edit: masz w Plusie - doczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MALWINCIA1 Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Dzięki człowieku! Tylko skąd ten nowy soft wziąć?nigdy tego nie robiłam a telefon kupiony na allegro....niby jest zrootowany bo jak wlączam apkę all to wtedy mi wyświetla że mam roota i żeby uważać hehe a android mam 4.4.2 Sim z plusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Niestety nie mamy żadnego manewru. XDA świeci pustkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MALWINCIA1
Witam! Jak wgrać nowy android na telefon lenovo a3600. Mam pełno chińskiego badziewia i chciałabym go przeprogramować ale nie wiem jak. Pomoże ktoś???? pozdrawiam,
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi