dre4merOn Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Cześć. Mój kumpel ma prestigio psp3450 duo. Mówi, że strasznie mu laguje. Co mogę zrobić? Wgrać jakis inny rom? Czy może fabryczne ustawienia? Albo może jest jakiś cyanogenmod? Chociaż wątpię. Bo szukałem i nic nie znalazłem. Moglibyście pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Dzięki hmm a co myślisz o fabrycznych ustawieniach? Mogą pomóc? I nie ma żadnego innego custom roma dla tego telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 niestety nic na niego nie widze a co do ustawien fabrycznych to też pomogą + ten mod 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ja też właśnie nic nie znalazłem. Coś byś jeszcze zaproponował? Czy nic więcej? Co mógłbym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Można również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Hmm to akurat wiadomka. Ale spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 http://forum.cyanmod.pl/topic/4719-jak-odlagowa%C4%87-swojego-androida-wersja-4-w-g%C3%B3r%C4%99/# 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dre4merOn
Cześć. Mój kumpel ma prestigio psp3450 duo. Mówi, że strasznie mu laguje. Co mogę zrobić? Wgrać jakis inny rom? Czy może fabryczne ustawienia? Albo może jest jakiś cyanogenmod? Chociaż wątpię. Bo szukałem i nic nie znalazłem. Moglibyście pomóc?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi