King_Stone_69 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam. Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem romu SlimLp. Zauważyłem, że brakuje mu ekranu ładowania na wyłączonym urządzeniu (po podłączeniu ładowarki telefon się włącza). I tutaj moje pyt.: Czy da się dograć do pliku .zip taki ekran np. z CM 12.1? EDIT: Nikt mi nie pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheUltiPL Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Chyba się da. Poszperaj na necie jaki folder ma animacja ładowania i wklej do folderu z romem Niewiem, nigdy się w takie coś niebawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 res/images/charger - są pliki ale nie wiem czy nie uszkodzone/nieodpowiednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
King_Stone_69
Witam.
Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem romu SlimLp. Zauważyłem, że brakuje mu ekranu ładowania na wyłączonym urządzeniu (po podłączeniu ładowarki telefon się włącza). I tutaj moje pyt.: Czy da się dograć do pliku .zip taki ekran np. z CM 12.1?
EDIT: Nikt mi nie pomoże?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi