matheo981111 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Witam mam taki problem gdzy po sformatowaniu systemu w telefonie LG L9 chciałem wgrac od nowa mam wielki problem ponieważ pokazuje sie tylko logo lg nic wiecej a gy chce wgrać rom to ciągle pisze brak połaczenia usb Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Probuj na innych portach USB Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 matheo981111 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udało sie wgrałem przez recovery Oficjalny CM10.1 dla LG P760 i śmyga jak jaguar Temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
matheo981111
Witam mam taki problem gdzy po sformatowaniu systemu w telefonie LG L9 chciałem wgrac od nowa mam wielki problem ponieważ pokazuje sie tylko logo lg nic wiecej a gy chce wgrać rom to ciągle pisze brak połaczenia usb Pomocy
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi