PeterS_17 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witam Dziś zainstalowałem cyanogenmod'a na mój telefon Samsung galaxy mini i mam problem.Chciałem wpisać hasło do mojej sieći Wi-Fi lecz tu jest problem bo nie wyświetla się klawiatura i nic z tym nie mogę zrobić reset komórki nie pomógł. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem ? Będę bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 PeterS_17 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Już udało mi się z tym zainstalowałem z modyfikowanego CM z tego zródła i działa jak chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 @PeterS_17 najłatwiej będzie zdalnie zainstalować nową klawiaturę i wybrać nową jako domyślną 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 extremerogo Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 @PeterS_17 miałem podobny problem, ale wiem jak uporać się z nim.. Wystarczy że ominiesz całą konfigurację, z neta ściągniesz apkę jakiejś klawiatury za free, wrzucisz na telefon, potem wchodzisz do menadżera plików z CM i instalujesz klawiaturkę. A jeżeli nie masz menadżera plików, ale masz recovery TWRP możesz przez menadżera plików z twrp skopiować apkę do /data/app i restartujesz telefon powinno działać. Jeżeli nie, napisz a zrobię ci paczkę z darmową wersją swype keyboard jako flashable zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PeterS_17
Witam
Dziś zainstalowałem cyanogenmod'a na mój telefon Samsung galaxy mini i mam problem.Chciałem wpisać hasło do mojej sieći Wi-Fi lecz tu jest problem bo nie wyświetla się klawiatura i nic z tym nie mogę zrobić reset komórki nie pomógł.
Wie ktoś jak rozwiązać ten problem ?
Będę bardzo wdzięczny
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi