majka k. (majka420) Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witam Dopiero zaczynam moją przygodę ze Spotify na androidzie i mam kilka pytań Pobrałam kilka albumów w Spotify do tej pory wszystkie widziałam w aplikacji i odsłuchiwałam w trybie offline. Wczoraj usunęłam catche w komputerze z foldera Spotify i dzisiaj już w telefonie nie widzę żadnych albumów które wcześniej pobrałam. Czy to możliwe że to wszystko jest ze sobą połączone? Jeszcze jedno pytanie mam dwa konta Spotify oba są połączone przez facebook czy jeśli jedno usunę konto to nic się nie stanie z drugim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Tak bardzo prawdopodobne, że usunąłeś zapiski z aplikacji. Usunięcie konta może spowodować błędy względem połączenia aplikacji z kontem społecznościowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka k. (majka420) Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Skontaktowałam się ze Spotify i wszystko już jest ok. Swoją drogą szkoda, że wbudowany equalizer jest dostępny tylko na IOsa na androida trzeba instalować osobno. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Dobre wsparcie aplikacji to duży plus. Niestety nie wszystkim dogodzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi