Gronie 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Witam, szukam rom'u do mojego LG, ponieważ mam problem z MIUI v5, który nie czyta mi karty SIM i jest po angielsku, a bardzo mi się podoba i szybko chodzi. Czy nie zna ktoś dobrego rom'u z MIUI i działającą kartą SIM ? (nie wiem czy to dobry dział :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Szukaj na xda developers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 @King_Stone_69 Zamiast pisać, zeby sam szukał można mu pomóc trochę @Gronie 2013 Tu masz coś do wyboru http://forum.cyanmod.pl/forum/442-poradniki-romy-i-mody/ . Niestety więcej nie ma, bo ma słabe wsparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gronie 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Dzięki za pomoc zainstalowałem CM11 i wszystko jest gites Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Cieszę się, że mogłem pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi