roki1337 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Wiem już, że CM'y nie widzą zawartości z kart SIM, Ale czy robienie pełnego wipe telefonu może usunąć kontakty z SIM ? Podobno SIM Contacts PRO jest lekarstwem w 90% przypadków. Niestety u Mnie na CM 12 też nie działa. Czy jedyną opcją zostaje przełożenie karty i transfer kontaktów na konto google/do pliku? Czy ma ktoś jakiś pomysł jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Możesz jeszcze zsynchronizować z kontem Google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ja kartę wrzuciłem do tabletu i zrobiłem plikiem vcf Albo synchronizacja z kontem google innej opcji. Full wipe nie usunie kart zapisanych na SIM, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
roki1337
Wiem już, że CM'y nie widzą zawartości z kart SIM,
Ale czy robienie pełnego wipe telefonu może usunąć kontakty z SIM ?
Podobno SIM Contacts PRO jest lekarstwem w 90% przypadków.
Niestety u Mnie na CM 12 też nie działa.
Czy jedyną opcją zostaje przełożenie karty i transfer kontaktów na konto google/do pliku?
Czy ma ktoś jakiś pomysł jeszcze.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi