Kelan Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Witam Wszystkich Dziś chciałbym Wam przedstawić oficjalnego Marshmallowa dla naszych G3 w wersji KDZ. Możemy być po raz kolejny dumni z LG, które znowu nas jako pierwszych obdarowało oficjalną aktualizacją. Przedstawiana wersja została oznaczona numerkiem v30B, jest to system bez brandu - OPEN Systemy: - dla wersji D855 2/16 --> DOWNLOAD - dla wersji D855 3/32 --> DOWNLOAD Najnowsze wersje systemu --> LINK Pierwsze wrażenia: Sam ROM mam już od końcówki 2015 roku, ale dopiero teraz szczerze mówiąc mogę o nim pisać. Telefon po aktualizacji ZDECYDOWANIE przyspieszył, został praktycznie pozbawiony lagów, wszystko jest płynniejsze w porównaniu do Lollipopa, belka powiadomień przy ściąganiu nie klatkuje, co miało miejsce w poprzedniej wersji systemu. Telefon działa, jak rakieta i o to chodzi A z resztą, co ja będę się rozpisywać... Sami spróbujcie i się przekonajcie! Soft możemy zainstalować przez LG FlashTool 2014 Poradnik do niego za niedługo będzie na forum 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceglaj Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 linki nie działaja mozna prosic o poprawienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi