Pawliniak Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 WitamForum się powoli rozwija dzięki naszym wspaniałym tematom. Chciałem was drodzy użytkownicy zapytać czego brakuje wam na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Newsy i redaktora Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Newsy i redaktoraNewsy będą umieszczane na portalu nad którym obecnie już pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Ja wiem Lubie poczytac i niestety czesto nie zagladam na portal Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Można na forum zrobić temat aktualności który zapowiada ci dzieje się na portalu. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Dobry pomysl Szkoda ze na portal nie mozna wejs przez tapatalk Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Może da rade dać dział widoczny tylko na TT. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Na portalu - recenzje modów , newsy androidowe , modding. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Może da rade dać dział widoczny tylko na TT. Nie da rady bo TT się nie instaluje tylko wrzuca i automatycznie program go tylko wykrywa. Brak możliwości konfiguracji. Na portalu - recenzje modów , newsy androidowe , modding. Na portalu chciałem się skupić bardziej na informacjach ściśle związanych z CM. Recenzje bardzo dobra sprawa, ale chciałbym ograniczyć ich umieszczanie do tych które będą współgrały z CM. Co o tym sądzicie ? Jeżeli chcecie utworzyć taki portal na którym będzie wszystko co jest związane z cm, androide, aokp itp wolał bym na innym adresie Tyle mamy pomysłów tylko nam czasu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 ja zawsze chętny do pomocy jestem. Jak wiesz , jak potrzeba to coś zawsze przykodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 przykodzę Śię popraw ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi