Tytanowy Janusz Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Po zainstalowaniu CM13 zauważyłem,że nie mogę uruchomić Sixaxis Controller. Wyrzuca mi błąd Could not load HCI library. Can't configure bluetooth driver. Dodam,że na CM 11 normalnie mi śmigało. Jakieś pomysły jak to naprawić? Dorzucam screena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 A sprawdź, czy bluetooth działa ci z innymi urządzeniami. Nie ździrowatym się jakby to był błąd romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tytanowy Janusz
Po zainstalowaniu CM13 zauważyłem,że nie mogę uruchomić Sixaxis Controller. Wyrzuca mi błąd Could not load HCI library. Can't configure bluetooth driver. Dodam,że na CM 11 normalnie mi śmigało. Jakieś pomysły jak to naprawić? Dorzucam screena
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi