alvin97 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Próbowałem wgrać kernel od semaphore do mojego sgsa przez odina. W odinie wyskoczył mi FAIL i od tego czasu przy próbie uruchomienia wyskakuje takie coś jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 A ty wgrałeś odpowiedni plik? Jak takie coś wyskakuje, to musiałeś odłączyć telefon podczas instalacji kernela. Telefon odpowiada na tryb download? Da się go uruchomić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 alvin97 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Po krótkiej walce z odinem wklepało mi tego kernela ale jest następny problem. Telefon cały czas się resetuje przy bootowaniu. To się bootloop nazywa czy coś. Mogę wejść w tryb download i w recovery już jest CWM tylko dlaczego się nie włącza? Zainstalowałem oryginalne firmware i wszystko jest po staremu. Dzięki za pomoc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
alvin97
Próbowałem wgrać kernel od semaphore do mojego sgsa przez odina. W odinie wyskoczył mi FAIL i od tego czasu przy próbie uruchomienia wyskakuje takie coś jak to naprawić?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi