michaldobiosz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam w grałem ROM z tego linku I jak dałem rebot system now to telefon zatrzymuje się tylko na logo Samsung próbował em kilka razy ale bez skutku Proszę o pomoc jak to naprawić lub może źle to wgrywam Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Wykonywałeś wipe po wgraniu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michaldobiosz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Tak I nadal nie działa proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Najlepiej będzie jak zainstalujesz inny rom. Przynajmniej spróbuj. Jeżeli to nie pomoże, to będziesz zmuszony wgrać stock firmware. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
michaldobiosz
Witam w grałem ROM z tego linku
I jak dałem rebot system now to telefon zatrzymuje się tylko na logo Samsung próbował em kilka razy ale bez skutku
Proszę o pomoc jak to naprawić lub może źle to wgrywam
Z góry dziękuje za pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi