Hyniek Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witajcie Rodacy! Na sprzedaż idzie moja czarna strzała czyli i9195 w wersji Black Ediition, czyli tylna klapka jest jak w Notach (imitacja skóry). Telefon jest w stu procentach sprawny, zainstalowany oficjalny CM12, telefon ma 2 rdzenie po 1.7GHz, półtorej GB ramu, 8GB pamięci wewnętrznej. Stan zewnętrzny średni, troche poobijany, lekko szybka pęknięta w lewym górnym rogu co widać na zdjęciach. Sprzedaje cały zestaw + kilka etui w różnych kolorach wraz z foliami na ekran. ZDJĘCIA http://imgur.com/a/REgg1 Cena - 250zł - możliwe allegro, wysyłka tylko za pobraniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jak by się nie sprzedał a mój telefon nie przeżył wymiany szybki to może się bym skusil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz Łobodziński Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Mam Xperie M2 LTE,cała,nie poobijana,chciałem za nią 400zł ale chętnie się wymienię.PW albo dzwoń na komórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi