NeoCM Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) [Galaxy S4 i9505] CyanogenMod 13 - oficjalna wersja Oficjalny wątek poświęcony najnowszej wersji CM 13 dla posiadaczy Galaxy S4 Wymagania: ROOT CWM/ TWRP - najnowsze Instalacja: Pobieramy ROM i Gapps Przenosimy pliki na telefon lub na sdcard Wchodzimy w custom recovery Wykonujemy pełne WIPE Instalujemy ROM i Gapps Reboot Pobierz: ROM: http://get.cm/?device=jfltexx Gapps: http://cyanmod.pl/gapps lub: http://opengapps.org/ [wersja nano ARM 6.0] Edytowane 23 Września 2016 przez Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamik0097 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Miałem. telefon sie strasznie grzeje :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Z nowszymi wersjami również? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamik0097 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 U mnie to każdy cm 13 12.1 się grzeje niewiem jak u innych, messenger fb olx i juz tel goracy.. i bateria schodzi veryyy hard :v No teraz korzystam Z kushan cm 13 optimized i mogę polecić nie grzeje się ani nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechU Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Od jakiegoś czasu jest już wersja SNAPSHOT. Co o niej sądzicie? Jak dla mnie jest dużo stabilniejsza niż inne. Jak narazie działa bezproblemowo więc polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbi13 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Ja też na tym jadę i polecam. Bateria jakby lepiej niż na stockowym no i wcale się nie grzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retros Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 panowie w telefonie twrp 2.8.4.0 wgrany cm-13.0-20161102-NIGHTLY-jfltexx , próbowałem po zainstalowaniu cm zresetować fona ( ustawienia fabryczne z menu telefonu ) i po uruchomieniu mruga mi tapeta twrp - muszę ponownie wgrywać twrp by telefon ruszył . - coś sknociłem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Ale telefon działa? Jeśli tak to nie przejmuj się, podobną sytuację miałem na swoim LG 4XHD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Heheszki Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Nie ma żadnych problemów po instalacji. Wszystko działa jak należy. Zalecam również wyłączenie opcji NFC gdyż je ona dosyć sporą ilość baterii. Czekam na wersję 7.0 o ile już nie jest @Edit Niestety jestem zmuszony powrócić do 5.0.1 ze względu na brak możliwości wyłączenia "Redukcji szumów". Przez co niestety nie słychać mnie praktycznie u 2 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi