augustyn2 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 witam. kupiłem sobie tydzień temu galaxy s2. czytałem trochę o cyanogenmodzie, czy jesteście w stanie mi napisać co mi on da? nie mogę znaleść Kernela jakiego mam żeby najpierwwgrać roota + recovery. dobrze mówie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/549-tutorial-jak-wgra%C4%87zainstalowa%C4%87-rom-na-samsung-galaxy-s2-i9100/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
augustyn2 Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 a jakiego kernela mam zainstalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Wszystko jest opisane w poradniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi