schuler2 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 hmm... ale moge teraz do instalować w jakiś sposób gapps do tego cm-a? czy to wina tego że robię to CWM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Może być i custom recovery, oraz Gapps. Ja obstawiam tu CWM, bo TWRP lepiej działa pod CM. PS. na forum jest jeszcze temat o ressurection remix, tez działa na CM 13 - polecam przetestować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 22 minut temu, grzegorz8676 napisał: @lukjan32 Nie wiem czy dobrze zrozumiałeś to co pisał kolega wyżej ale najpierw musisz wygrać TWRP. TWRP jest po prawie to samo co CWM , jedno i drugi jest to recovery do którego dostajesz się przez przyciśnięcie kombinacji trzech klawiszy. Aby TWRP musisz ściągnąć plik (przykładowo o rozszerzeniu .tar i wtedy wgrywasz go odinem) i zamiast CWM masz TWRP(najnowsze to 2.8.7.3) a pliki takie jak przykładowo system polecam wrzucać na kartę pamięci i podczas zmiany syatemu zrobić WIPE data i internal storage i przez TWRP możesz wgrywać to samo co przez CWM nie wiem czy w miarę dobrze to wytłumaczyłem czyli jak, co mam wgrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schuler2 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 A jak wgrać Twrm jak już jest CWM ? a drugie pytanie może lepiej wgrac juz stabilna wersje cm-11-20150901-SNAPSHOT-XNG3CAO3G0-i9300 i open_gapps-arm-4.4-mini-20151225 ? (niewiem czy można wgrywać wcześniejsze na te zainstolowane teraz ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz8676 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 TWRP można wgrać przez TWRP Manager który można znaleźć na sklep play @schuler2 polecam w grać na razie stabilny cm11, a cm13 jak dla mnie na razie nie jest do użytku na codzień 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schuler2 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 fajnie się mówi jak mam golasa cm-a 13 i ze sklepu nici... jedynie posiadam plik twrp-2.8.7.3-i9300.img ale jak go wgrac to niewiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 nie moge wejsc do reboot to recovery, nie dziala yes. czy to bug? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz8676 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 @schuler Tu masz link https://www.dropbox.com/s/rn2ssqg8ixm3lqf/TWRP%20Manager.apk?dl=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schuler2 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 dzięki. i zainstalować apke TRWP a co wtedy już z CWM zastapi go ? jak odpale 3 klawisze co się właczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz8676 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Tak CWM zostanie zastąpione przez TWRP, a co sie wtedy włączy to sprawdź wpisując TWRP w google grafika polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukjan32 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 nie daje rady to zainstalowac. prosze mi napisac, co potrzebuje, mam galaxy s3. prosze o linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schuler2 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dzięki wielkie wszystko się zainstalowało tak jak powinno problem polegał w CWM. Najnowszy TWRM to po prostu poezja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi