aloisy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Witajcie. Dziś o poranku zainstalowałem sobie CM10.1 i pierwsze co chciałem uruchomić to Titanium backup. Odnalazłem "nieznane źródła", ale trybu debugowania znaleźć nie mogę.Testowałem na starym pfonie CM 7,9,10,10.1 - na żadnym z nich nie miałem problemów z odgadnięciem gdzie ten tryb się znajduje. Tu nie mogę tego znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Kliknij 7 razy w numer kompilacji ;D Pojawia ci się wtedy w menu "opcje programistyczne" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dziady - ale sprytnie to ukryli.Dzięku punkcik poszedł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi