NeoCM Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 [Galaxy S3 LTE] [6.0][ALPHA][Cyanogenmod 13.0][UNOFFICIAL] Jest to wczesna wersja CM 13 dla użytkowników Galaxy S III LTE, oczywiście jak w takich wersjach alpha - coś może nie działać. Wymagania: ROOT TWRP/ CWM najnowsze Działa: Quote: Wifi Camera Nfc turns on dont know if it works Nie działa: Quote: RIL External SdCard (causes bootloops) You tell me??? Instalacja: Pobierz ROM i Gapps Wrzuć pliki na kartę pamięci Przejdź w tryb recovery Wykonaj pełne wipe Następnie zainstaluj ROM, potem Gapps Reboot Pobierz: http://www.windroid.co.nf/cm-13.0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaln84 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ja tam czekam na lepsza wersję i szkoda ze RIL nie działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nie zdążyłem dodać, a już ktoś pisze ^^ Myślę, że jakoś na dniach będzie wersja beta. I tak dużo działa jak na wersje wczesno-rozwojową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaln84 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Bo tez czekam żeby wrzucić nawet chłopcy od ResurrectionRemix działają ale tez to samo nie działa co podałeś tylko ze wersje maja 6.0.1 Edytowane 16 Grudnia 2015 przez NeoCM Nie ma potrzeby cytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 RR robi dobre romy, dodałem na forum starszą wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaln84 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 W niedzielę testowalem rom ResurrectionRemix-M-v5.6.0-20160103-i9305.zip i jak narazie jest dobrze chodzi ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi