NeoCM Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Mam na sprzedaż telefon marki Samsung Galaxy Note 2 N7100 W skład wchodzi: telefon pudełko kabel usb+ ładowarka papierki 4 etui do niego w tym białe używane flip cover Telefon jest używany w stanie dobrym. Posiada lekkie otarcie na plastikowej ramce, w 2 miejscach. Przez ściąganie gumowego etui. Z tyłu klapka wygląda jak nowa. Wyświetlacz jest bez rys, posiada tylko lekkie pęknięcie przy przednim głośniku. Telefon spadł z wysokości łóżka na panele podłogowe, tym bardziej było to dla mnie dziwne, bo był w etui. Na zdjęciu będzie to widoczne. Nie przeszkadza to w użytkowaniu, stan jest dobry Cena jaka mnie interesuje to 500 PLN [cena zawiera wysyłkę] Cena jest niska ze względu na uszkodzenie, chociaż jeszcze można negocjować W razie pytań PW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Widzę, że na pokładzie ROM oparty o S5/Note 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi