sebachuck15 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Mam problem modowalem starego LG L3 i po wgraniu PureOS nie mogę wgrać innych Romów bo nie znajduje ich w recovery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 A jest możliwość zrobienia wipe z poziomu kompa czy tylko fona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Dobra poszło dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sebachuck15
Mam problem modowalem starego LG L3 i po wgraniu PureOS nie mogę wgrać innych Romów bo nie znajduje ich w recovery.
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi