Pawliniak Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Weź udział w niesamowitych przygodach legendarnych światach na dążeniu do ratowania Incrediballs! Zaczarowany las jest w tarapatach! Mi osobiście bardzo przypadła do gustu gra. Trzeba pamiętać, że pomimo tego iż gra jest darmowa zawiera opcje płatne. CECHY · Doświadczenie ekscytującą mieszankę między działaniami i POSZUKIWANIA · Szukać i zbierać wszystkie Incrediballs i przynieść je do domu · Uwolnij moc Incrediballs podbić epickich przygód! · Dbać o Incrediballs: karmić, bawić się z nimi, a nawet wspólnego muzykowania · GROW najwyższego drzewa w świecie i wznieść się ponad konkurencję! · Wybierz się na wspaniałą przygodę z niesamowitymi wizualizacjami Skocz do działania i walki minotaury, bandytów i wiele innych potworów w Rayman Adventures! Sprawdź sam i podziel się opinią! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 ja kupiłem kiedyś Rayman Fiesta run i ogólnie polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 rayman... Druga czesc Raymana (The great escape) byla moja pierwsza gra na komputer. Dziecinatwo w jednej grze. trzecia czesc byla nieziemska. Kolejne miesiace spedzone na graniu. Obecnie Uwazam, ze ubisoft SPIER*OLIŁO najlepsza gre, jaka miało na koszt gówna (pseudo skradanki Assasin, ktory nie ma startu do Sprintel Cell'a oraz króla Hitmana) Adventures Fajny, uroniłem łze widząc Stroje raymana (wiedzac, ze to mialo być w Czwórce - polecam jak kogoś interesuje film Elevena dotyczacy Rayman 4). gre oceniam na 4/10, ze względu na sentyment do rayman'a. pokój jego duszy [*] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 O kurde Rayman! Za młodu grałem na Symbianie OS w tą serię gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokko Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 O w rajmana za dzieciaka dużo się grało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi