Adrian Jakub Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Witam W moim LG F60 pamięć wewnętrzna niestety nie wystarcza na wszystkie aplikacje. Mogę jakoś przenieść je na kartę pamięci czy nie wiem połączyć jakoś pamięć wewnętrzną z kartą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Pierwszy sposób to ustawienia -> aplikacje -> przenieś na kartę pamięci Drugi to http://forum.cyanmod.pl/topic/2541-jak-zwi%C4%99kszy%C4%87-pami%C4%99%C4%87-wewn%C4%99trzn%C4%85-sdcard-extsd/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adrian Jakub Opublikowano 12 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Mam tam takie linijki: #dev_mount sdcard /storage/sdcard auto /devices/msm_sdcc.2/mmc_host #dev_mount sdcard2 /mnt/sdcard1/external_sd auto /devices/platform/msm_sdcc.3/mmc_host Także mam co innego niż w poradniku. Co w takim razie zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 O ile mi się wydaję to się nie da, LG ma współdzielą partycję /data z /sdcard więc nic nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 To już w poradniku zadaj pytanie. Uważam temat za zamknięty ze względu na dostarczenie niezbędnych linków do rozwiązania problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adrian Jakub
Witam
W moim LG F60 pamięć wewnętrzna niestety nie wystarcza na wszystkie aplikacje.
Mogę jakoś przenieść je na kartę pamięci czy nie wiem połączyć jakoś pamięć wewnętrzną z kartą?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi