Mitlex Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Witam, mam problem w rootowaniu telegfonu Prestigio 5450 DUO, Używałem kingoroota i towelroot. Żaden nie może zrootować mojego telefonu. jakieś porady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Mitlex Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Program iRoot załatwił sprawę, dodatkowo zauważyłem że kingoroot nie mógł pobrać informacji jaki mam telefon, początkowo było że to samsung pozniej htc. jednak po próbach udało się że wczytał mój poprawny model. Root udany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 ale mam jeszcze jeden problem, nie mam w moim recovery opcji "Install zip form sdcard" Pomożecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jeden temat jeden problem. Napisz jak rozwiązałeś swój problem tworząc temat. Kolejny problem utwórz w nowym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mitlex
Witam, mam problem w rootowaniu telegfonu Prestigio 5450 DUO, Używałem kingoroota i towelroot. Żaden nie może zrootować mojego telefonu. jakieś porady ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi