antipl1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Samsung Galaxy Grand Prime (SM-G530FZ) Witam! Mam pewien problem, otóż podczas wlaczania telefonu pojawia się napis Samsunga i zacina sie. Telefon nie rootowany wersja kitkat 4.4.4. Próbowalem wgrac od nowa system ale w programie odin gdy proboje zainstalowac wyskakuje bląd failed. ID:0/004> hyp.mbn <ID:0/004> NON-HLOS.bin <ID:0/004> __Xmit Write fail <ID:0/004> XmitData Fail.. <ID:0/004> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Błąd wskazuje na to iż recovery które posiadasz nie spełnia wymagań. Wgraj CWM lub TWRP. cwmo.tar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 antipl1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Chciałbym dodać jeszcze ze nie mogę wejsc do recorvery mode. Download mode wszystko wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Wgrywasz przez odina sekcja PDA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 antipl1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Wgrane, mógłbyś dalej potłumaczyć jak mam zainstalowac system ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
antipl1
Samsung Galaxy Grand Prime (SM-G530FZ)
Witam! Mam pewien problem, otóż podczas wlaczania telefonu pojawia się napis Samsunga i zacina sie. Telefon nie rootowany wersja kitkat 4.4.4. Próbowalem wgrac od nowa system ale w programie odin gdy proboje zainstalowac wyskakuje bląd failed.
ID:0/004> hyp.mbn
<ID:0/004> NON-HLOS.bin
<ID:0/004> __Xmit Write fail
<ID:0/004> XmitData Fail..
<ID:0/004> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi