iamwhatiam555 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Witam, jestem tak troszeczke obeznany w temacie wgrywania cm (na galaxy s2 zmieniałem co tydzień) i chciałbym sie dowiedzieć krok po kroku jak to zrobić i może jakieś linki ,screeny oraz dokładne opisy. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Poradniki znajdziesz tutaj http://forum.cyanmod.pl/forum/877-poradniki-romy-i-mody/ w razie problemów pisz w odpowiednim temacie z poradnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 robisz tak samo jak na s2 tylko używasz odina 1.85 A ROMy, recovery i rooty muszą być pod Galaxy 551 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
iamwhatiam555
Witam, jestem tak troszeczke obeznany w temacie wgrywania cm (na galaxy s2 zmieniałem co tydzień) i chciałbym sie dowiedzieć krok po kroku jak to zrobić i może jakieś linki ,screeny oraz dokładne opisy. Z góry dzięki
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi