NeoCM Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 LG G4 Stylus - Kingo ROOT Jest to program o podobnym działaniu jak SuperOneClick. Różni się tym, iż program sam rozpoznaje urządzenie i próbuje zainstalować aplikację supersuer.apk. Jest dużo przeciwników tej metody, ale ich domysły o zbieraniu danych są lekko przesadzone. Program obsługuje dużą ilość urządzeń Android Wymagania: Włączony tryb debugowania USB Zainstalowane sterowniki USB Zaznaczona opcja instalacji aplikacji z poza Google Play Instalacja programu: Pobieramy program http://www.kingoapp.com/android-root.htm Wyszukujemy wersję na PC Instalujemy na komputerze Instalacja ROOT-a Uruchomiamy aplikację Podłączamy telefon pod port USB w trybie debugowania USB Program powinien pokazać nam łączenie z urządzeniem. Jeżeli urządzenie zostanie odnalezione klikamy "ROOT" Po ukończeniu zamykamy program. ps. Może być tak, że za 3-cim, czy 5-tym razem nie uda się zrootować urządzenia, ale za 10 może zainstalować ROOT-a. Ten program tak ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spayker Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Witam, próbowałem kingo root na swoim telefonie no i niestety na najnowszym sofcie od LG nie działa. Czy zaleca się downgrade zrobić i po prostu spróbować rootować? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Tak. Z najnowszymi wersjami zawsze tak jest, że nie idzie zROOTować na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyxed Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Witajcie, specjalnie robiłem downgrade z 6.0 na 5.0.2. Czy tą metodą zrobię roota czy też nie? Przy wcześniejszym rootowaniu miałem secure booting error. Nie chce znów tego powtarzać, dlatego pytam czy metoda aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi