byharson09 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Witam. Mam problemy z wgraniem lizaka 5.1.1 do notki n7000. Pierwszym problemem jest to, że nie mogę znaleść żadnego CWM, który będzie odpowiadał i kitkatowi. I lizakowi. Teraz z jakiegoś poradnika na tej stronie wziąłem 6.0.4.5.. próbka wgrania batona, failed. Telefon zawiecha na logo, cwm nie odpowiada. Wgrany stock 4.1.2, nie odpala, stoi na bootloaderze. Wgrany 2.3.6 stock, ruszył. Moim błędem było to, że nagrałem jeden kernel na drugi. Teraz pytanie. Jaki CWM odpowiada i lizakowi, i batonowi, żeby znowu nie ubrickować telefon, bo zaczyna mnie denerwować to wapowanie stockowego softa za pomocą odina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Pełen instruktarz znajduje się pod adresem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Nie ten dział. Od 3 grudnia nikt go nie usunął/przeniósł? Dobra robota! [emoji23] [emoji23] Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Skryty Figlarz ort. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
byharson09
Witam.
Mam problemy z wgraniem lizaka 5.1.1 do notki n7000.
Pierwszym problemem jest to, że nie mogę znaleść żadnego CWM, który będzie odpowiadał i kitkatowi. I lizakowi.
Teraz z jakiegoś poradnika na tej stronie wziąłem 6.0.4.5..
próbka wgrania batona, failed. Telefon zawiecha na logo, cwm nie odpowiada.
Wgrany stock 4.1.2, nie odpala, stoi na bootloaderze.
Wgrany 2.3.6 stock, ruszył.
Moim błędem było to, że nagrałem jeden kernel na drugi.
Teraz pytanie.
Jaki CWM odpowiada i lizakowi, i batonowi, żeby znowu nie ubrickować telefon, bo zaczyna mnie denerwować to wapowanie stockowego softa za pomocą odina
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi