zolty75 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam czy ktoś dał rade na tym modelu zrootować telefon ? ja juz wypróbowałem chyba wszystko i nie idzie , albo jeszcze nie da , albo coś źle robię . bootloader odblokowany Help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 A jakich sposobów już próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zolty75 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 A jakich sposobów już próbowałeś? One Click RootRoot WizardKingo ROOT przez pc i bez użycia pcVISIOnary+ kręci przez godzine i nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Na chwilę obecną Ci za bardzo nie pomogę, bo nie widzę sposobu na roota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zolty75 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Dzięki za info, będę musiał poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zolty75
Witam czy ktoś dał rade na tym modelu zrootować telefon ?
ja juz wypróbowałem chyba wszystko i nie idzie , albo jeszcze nie da , albo coś źle robię .
bootloader odblokowany
Help
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi