satanowicz Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Czołem. Użyłem Device spoofer na moim Oneplus one, zrestartowałem telefon i działało ok.Następnie użyłem opcji przywrócenia domyślnych ustawień i skończyło się tym,że telefon wiesza się na logu Cyanogen podczas bootowania. Mogę wejść w recovery TWRP. Proszę o sugestie co do naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 @satanowicz Jeśli Ci nie zależy aż tak bardzo na danych to walnij mu lekki Wipe. Powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 satanowicz Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 @satanowicz Jeśli Ci nie zależy aż tak bardzo na danych to walnij mu lekki Wipe. Powinno pomóc. W miarę możliwości chciałbym uniknąć wipe'aNiestety ostatni backup mam sprzed paru tygodni :/Jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 @satanowicz Nic nie poradzisz jeśli Ci się wiesza na logu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
satanowicz
Czołem.
Użyłem Device spoofer na moim Oneplus one, zrestartowałem telefon i działało ok.
Następnie użyłem opcji przywrócenia domyślnych ustawień i skończyło się tym,
że telefon wiesza się na logu Cyanogen podczas bootowania.
Mogę wejść w recovery TWRP.
Proszę o sugestie co do naprawy.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi